maandag 07 februari 2022

Ger Driessen

Ger Driessen

CDA-KLIEK - Venray Transparant nodigt mensen uit om te reageren op de inhoud van haar site. Onlangs heeft Ger Driessen een reactie gezonden. Venray Transparant vindt het wel zo sportief ook deze zienswijze te delen met de bezoekers van de site. Venray Transparant begrijpt dat er mensen getergd kunnen zijn door haar publicaties. Echter Venray Transparant is een symptoom, een tegenbeweging op onfrisse bestuurlijke acties. Leest u nog eens “Venray Transparant” wat is dat eigenlijk?

De sluitende woorden onder het bovengenoemde artikel luiden “Dus de meest efficiënte manier om van VT af te komen is ervoor te zorgen dat er niets meer is om de klok over te luiden. Dus gewoon een overheid die voor de samenleving werkt en niet voor de vrienden binnen een vriendenrepubliek”.

Wist u trouwens dat Venray Transparant een zusje heeft gekregen. Bezoekt u ook eens
https://www.venlo-transparant.nl/

Naam: ger driessen
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ger driessen

Uw bericht: Ik reageer op uw wijze van handelen, dat zich etaleert bij diverse artikelen. Concreet geldt dat het samenspel van onwaarheden culmineert in de zaak Loonen en de transacties in het
Loobeekdal meerdere artikelen op uw site, zoals zaken betreffende het Loobeekdal, waarin u mij aanspreekt.

Uw opmerkingen gaan in belangrijke maken over het beschuldigen en het zwart maken van mensen, waarbij u onvoldoende de moeite neemt om objectief feitenonderzoek te doen en de zaken in de context te bekijken en niet onbelangrijk waarheidsgetrouw te publiceren en daarbij hoor en
wederhoor te plegen.

U geeft via deze site de mogelijkheid om meningen en opmerkingen te plaatsen bij uw publicaties. Ik merk daarbij vooraf dat de wijze waarop u beweringen doet onethisch is, omdat u zich altijd richt op het negatieve, waar of niet waar, insinuerend en zonder bekend te maken wie deze site vertegenwoordigt met als klap op de vuurpijl u zelf transparant durft te noemen. Als u zichzelf serieus neemt en erop vertrouwt dat uw aantijgingen hoe dan ook altijd de waarheid bevatten, waarom durft u dan uw ware herkenbare gezicht niet te tonen?

Ik maak graag gebruik van uw uitnodiging om te reageren op uw site. En om dit niet via een wellesnietes spelletje te laten verlopen via email verkeer, nodig ik u uit om met mij in gesprek te gaan over
de Loobeekdeal en in het bijzonder uw beelden en mijn feitenverhaal om op die wijze geobjectiveerd aan waarheidsvinding te doen en afscheid te nemen van onterechte beschuldigingen en
verdachtmakingen. Dit met het doel om de mensen waarvoor u zegt het te doen, de gemeenschap van Venray, van waarheidsgetrouwe feiten te voorzien.

En dit gesprek doe ik graag op een sportieve wijze, niet met mensen die hun identiteit verhullen en die hun gezicht niet durven te laten zien.

Ik durf dit wel, weet je, ik ben Ger Driessen, degene die volgens jullie de vermaledijde zaak gedaan zou hebben over de Loobeek. Graag ga ik publiek met jullie in debat over deze zaak. Dan halen we feiten boven tafel en dat is ten ene male beter dan tendentieuze berichtgeving.

De Corona maatregelen zijn hopen we vanaf morgen voorbij, ik ben bereid een mooie locatie te huren, jullie gaan met me in debat, je mag al jullie medestanders uitnodigen als applausmachine en
we zullen een onafhankelijke hoogleraar vragen als gespreksleider en laten we dan de discussie voeren over feiten en omstandigheden.

Ik verheug me daarop, jullie zullen toch niet afzeggen, angstig zijn voor een inhoudelijk debat en je zult toch ook bereid zijn te tonen wie en hoe transparant jullie zijn.

Op deze wijze krijg je de kans publiekelijk te laten zien wie er achter transparant steekt en op welke wijze jullie inzet plegen voor de zaken die voor Venray van belang zijn en dat jullie niet enkel bezig zijn bijna maniakaal om mensen zwart te maken. Dat laatste is sowieso verfoeilijk.

Ik wacht jullie reactie af en verheug me het gezicht te zien achter transparant en nog meer de legitimatie van jullie verhaal.

Met vriendelijke groet,
Ger Driessen

Meer over Ger Driessen leest u hier.